Petros Griekse catering
Home
Wie zijn wij
Menu
BBQ menu
Foto's
Contact
Wie zijn wij

 De kok (peter)

Peter Storm, de eigenaar en kok van Petros Griekse catering, is vanaf zijn jeugd al geinteresseerd geweest in het koken. Als kind was Peter in het weekend thuis de kok. Hij wilde graag naar de hogere hotelschool, dat is er helaas niet van gekomen. Wel is Peter blijven koken,later ook voor familie en vrienden met als hoogtepunt een buffet voor 85 personen.
Na al deze ervaring in het vriendschappelijke circuit en alle positieve reactie's die hij ontvangt van zijn gasten, heeft Peter nu besloten om zijn droom waar te maken. Hij heeft op 20 mei 2010 de stap gezet om een Grieks catering bedrijf te starten. 

Peter is vanaf zijn jeugd al geinteresseerd in de Griekse keuken.

Op vakantie naar Griekenland, om dan bij thuiskomst alle gerechten die tijdens de vakantie gegeten waren thuis te bereiden, later werd dat nog intensiever, omdat zijn zus met een Griek is getrouwd. Zijn zwager werkt in een Grieks hotel restaurant, Peter en zijn zwager delen de passie van het koken en hebben veel kennis uitgewisseld over authentieke Griekse gerechten.

In Nederland kan Peter dan ook elke keuken omtoveren tot een Griekse keuken.

Naast het warm koud buffet heeft Peter  zich ook gespecialiseerd in de Griekse barbeque, en heeft daar ook een heerlijk pakket voor samengesteld.

Als mensen een kok in huis willen om een heerlijk Grieks avonddiner te nuttigen is dit ook mogelijk vanaf 8 personen, U geeft uw keuken voor een avond uit handen, en er worden de heerlijkste Griekse gerechten bereid. Wanneer iedereen lekker aan het eten is, ruimt Peter de keuken op en neemt later de afwas weer mee, zodat u een heerlijke onbezorgde avond heeft.

Peter biedt zijn diensten aan in de regio Amsterdam,Kennemerland en Bollenstreek.

 

HomeWie zijn wijMenuBBQ menuFoto'sContact